torsdag, juli 30, 2009

Fyrkantstrapport

Utställning i Ransäter 25/7-09, Värmlands KK, Domare Britta Roos-Börjeson
Kabby Ökl 1 Ökkl 3

Utm storlek, vältypad. Bra huvud. Välplacerade öron. Bra ögon. Knappt vinklat skulderläge. Klent förbröst. Korrekt kors, svansfäste och lårbredd. Bra tassar. Lite mager idag. Hastrång i rörelse, bra steglängd.

Nemi Ökl 1 Ökkl 1
Fem. utm typ och storlek. Bra huvud, vackert uttryck, särskilt fina ögon och öron. utm hals och överlinje. Bra kors och svans. Utm tassar. Rör sig med bra flyt, ngt obalanserat fram. Ngt eftergivande i ryggen i rörelse.

Trevlig utställning, inte trångt, trevligt folk, inget gruff i hanhundsringen, bara kallvatten och ingen el på "campingen".

Vi skötte oss bra, det kan man inte säga om matten. Nu när vi äntligen fått ihop till lite rosifetter, tre röda och en gul, så köpte hon inte en enda. Hon "glömde" bort det, säger hon, när det började regna. Det enda hon tänkte på var att få ihop tältet, ego som vanligt! Men vi kanske ska vara glada för att hon inte strippade vid ringside som vi befarat. Tack och lov så behöll hon samma kläder på även om hennes röda tröja inte riktigt matchade mig, men huvudsaken var ju trots allt att jag var lika snygg som vanligt.

Höll på att glömma bort att berätta att vi är världsaberömda i hela Norge! En trevlig norsk kvinna kom fram till oss och frågade om vi var Kabby och Nemi från Norrland? Tror att hon ville ha autografer, men hon blev nog lite blyg av vår uppenbarelse för hon frågade aldrig...

2 kommentarer:

  1. Anonym11:26

    ja det är inte lätt att vara hund i den där familjen, tur att det är några som sköter sig /moster

    SvaraRadera
  2. Tack för stödet kära Moster!
    Nu funderar tok-tanten på att vi alltid ska bo i tält, bara för att jag råkade visa lite kärlek och gosade extra mycket med folket...

    SvaraRadera