söndag, maj 16, 2010

Trist och tråkigt och dödtrist

Jahaja, här har man fått gå här hemma medan M och syrran ränner på friarresor stup i kvarten. Tydligen har Kungen och syrran dejtat nu igen och denna gång gick det visst vägen, han hade fixat till flaggan innan de kom och syrran hade lämnat matskålen hemma för säkerhets skull. Hon sa efteråt att det var rätt schysst att stå där och äta obegränsat med Frolic under tiden. Resultatet ser vi förhoppningsvis till sommaren.

Fast hon luktade fortfarande gott när hon kom hem igen så vi bor kvar i Fort Knox. Det är dörrar, galler och dörrar på det igen. Inga kul "ut och röja i skogen-promenader" så långt ögat ser, utan bara koppel och ett (eller 147) "NEJ!" så fort jag kollar av lite om syrran fortfarande luktar gott i rumpan. Möjligtvis kan man få sig en joggingtur med M eller så åker man på öronrensning eller borstning eller så blir man inkastad i bilen så fort de ska någonstans, det är inte kul att vara jag just nu.

Dagens joggingtur var väl en typiskt M-jogging, "Titta, vi kollar hur den här stigen är, den ser fin och torr ut" Hade hon frågat mig hade jag kunnat svara redan innan att "Den är väl som alla andra du prövar, full med vatten och lera bara vi kommit in så långt att du inte vänder av ren princip..." Jag behöver väl inte kommentera hur dagens stig var?

7 kommentarer:

  1. Stackars Kabby! Känner du dig lite utanför? Jag sa till matte att du kan få flytta hit, men då blängde hon bara! Hon sa att hon aldrig vill ha hanhundar med kulorna i behåll hemma. Jag är liiiite benägen att hålla med henne. Det är väldigt lugnt & skönt här nu. Paddy är jättesnäll med mig, han är inte så stressad & nervös nuförtiden. Men, valpar blir det ju inga förstås...

    SvaraRadera
  2. Kära brorsan ...inte lätt och behöva lämna ut sin syster på detta viset , tror nog du kunde tänkt dig lite mer syskon kärlek !! Men kul för Kungen om han nu lyckades få till det ! Kanske en ny prinsessa flyttar hem till er ? Så kan den springa runt i alla vattenpölar med er tant istället !

    SvaraRadera
  3. Kabby, menar du att du ska bli morbror? Räckte det inte med en ohängd lillsyrra? Varför hindrade du dem inte?!

    SvaraRadera
  4. Kung Dino19:36

    Din syrra är välkommen tillbaka varje gång hon luktar sådär gott!

    SvaraRadera
  5. Håller tummarna att det blir Nemibebisar. har inte valt valp än tänkte vänta tills man far dit och får se dem live. Ska bli så skoj med liten valp igen.

    SvaraRadera
  6. Nemi...De här flirtresorna vi varit på.. Resulterar i att man bli stor , tappar midjan och får E-kupa..... Bara så du vet!!!

    SvaraRadera
  7. Roligt att åka på resa och sedan lååång vänta innan små sötisar tittar ut! Spännande!

    SvaraRadera