torsdag, december 31, 2009

Gott nytt år kära vänner!

Vi önskar er alla ett riktigt gott nytt år med massor av snö, bus, god mat och lek!

Vi hoppas ni slipper alla dumma urinvägsinfektioner (även om det var kul att se M jaga lillsyrran med en kissskål i högsta hugg i djupa pudersnön...), alla dumma tilltäppta analsäckar och ser så lite raketer som möjligt!

Sedan sist vi skrev så har lillsyrran ätit penicillin (det var UVI) och blivit frisk igen. Hon har även knockat små barn så att blodvite uppstod och lillflickan fick ett litet jack i tandköttet och sedan har hon försökt freda sig mot kusinen från landet Aldur, som så sällan träffar tjejer och därför mest liknar moppekillarna med sina ööööhh och en stor rinnande snusprilla under läppen.

Vi har ätit julmat, tiggt ännu mera julmat (lillmattens farfar fostrade vi bra!), åkt pulka (eller rättare sagt M har åkt pulka med glädje och sedan tvingat lillmatten att åka med våld och hetsat H att testa medan vi skällde) busat och letat morötter i snön. Vi har bott med diverse konstiga saker, läs möss och kaniner, och syrran vaktade de små så fint hela tiden och lekte munskänk med kaninpelletsen och ingen var speciellt förvånad.

M har mest druckit glögg och lagt pussel den sista tiden och det kan förklara varför det varit något sporadiskt med bloggandet. 

Själv har jag börjat hoppa upp i soffan frivilligt och ligger numera och gosar frivilligt till de tvåbentas förtjusning.

Nu ska vi bara invänta tolvslaget för då vankas det visst gristrynen och då blir det slutet gott, allting gott som det brukar sägas.

Ha nu  ett underbart 2010, kära vänner - för det tänker vi ha!

3 kommentarer:

  1. Härligt du bloggar igen....Gott nytt år och ha en härlig fortsättning ! Skönt ni är friska igen !

    SvaraRadera
  2. Åååååååååhhh , gristrynen... Vi fick bara varsinn bit ytte pyttig oxfilé... Hade vi inte haft pudelsällskap hade vi säkert fått ner...

    I miss you Kabbay , vi måste ses snaert och matten vill dricka vin med din matte.... det är ju bra att de lkan aktivera sig själva de små liven!!

    SvaraRadera
  3. Anonym14:44

    Vi ska försöka ha ett roligt, mycket roligt 2010 :) . Klövar väntar på er ;) .

    SvaraRadera