onsdag, mars 17, 2010

Tillbaks igen!

Här har allt och inget hänt, M har åkt skidor, blivit kärring, börjat i simskola igen som värsta snorungen - kan det vara det en ålderskris på gång? Som ni  kan se på bilderna från Härnösand så finns det bildbevis på att det nog dags för en ny höftkula rätt snart.

Hussen har börjat jobba och vi får vara själva ett par timmar varje dag, då sover vi mest.

Syrran har också varit till veterinären för H&M trodde att hon hade urinvägsinfektion igen, men det visade sig att hon bara varit lite mer utsvulten än vanligt och ätit ett ton kvistar. Så efter att alla tester var tagna och betalda så gick syrran ut och bajsade ut ett halvt sågverk och så var den diagnosen ställd. Veterinären tyckte att M kunde ge henne sparris om hon såg syrran äta kvistar igen eller något annat konstigt. M höll på att av stolen då hon skrattandes undrade om "en burk sparris om da'n, skulle hålla veterinären i sta'n?" eller om han bara ägde en massa aktier hos Green Giant... 

Sedan har vi varit på lantsemester hos kusinen Aldur. Där sprang vi på sjön och jag mulade syrran i snön. Aldur tog en sista chans att sniffa syrran i baken, redan dagen vi for därifrån fick han åka direkt till veterinären och bli chippad och det var visst inget vanligt chip, den stackarn kommer numera kunna ansöka om en plats som korgosse.

Helgen efter tog vi en tripp till Härnösand (på Kiwi och Miras blogg finns det lie om träffen och via SLK Nedre norras distriktsida finns det bilder) där vi mötte upp ett gäng schyssta brudar och en slyngel för en trevlig promenad i solen. Vi fyrbenta gick på skaren medan de tvåbenta knappt kom någon vart alls. Syrran fick minsann leka med de andra brudarna medan jag och slyngeln fick gå kopplade, varför ska jag straffas bara för att det var någon snorunge med? Är det rättvist det?

Till slut var vi tillbaka hos Kiwi och Miras matte och där lärde Kiwi ut hur man bäst tigger och Nemi, som tidigare sagt att hon ska lära allt Kiwi kan, var inte sen att lära sig lite nya tricks. Numera är ingen macka säker i vårt hem. Till helgen som kommer så kommer Kiwi och Mira hit och Nemi är alldeles till sig i svansen över vilka nya tricks hon ska lära sig.

5 kommentarer:

  1. Men tänk vad bra att hon sket ut ett halvt sågverk, då har ni ju ved för flera år framöver! Kanske jag kan hjälpa mina päron med också, för de säger att det är så svårt att få tag i ved och så dyrt. Jävla gnäll hela tiden om den där jävla veden!

    SvaraRadera
  2. jeanette och Dino15:36

    Nja, jag saknar den riktiga historien... Den om mord-erkännandet! ;)

    SvaraRadera
  3. jeanette och Dino17:31

    Inget erkännande ännu???

    SvaraRadera
  4. Jaaa den vill vi höra med !!!!!!!!!!!!!!

    SvaraRadera
  5. jeanette och Dino06:39

    Nåååå???

    SvaraRadera